Ce sanse are un proiect web in impunearea pe piata publicitara din MoldNet ?

Eu as zice ca minime ! Piata publicitara online este slab dezvoltata , in sensul ca advertiserii nu se grabesc sa-si promoveze produsele/serviciile pe net ! Chiar sunt foarte sceptici ,iar pe de alta parte site-uri – MII , in asa fel  se creaza un fel de criza : Cererea e mult mai mica decit oferta si astfel advertiserii aleg portale calitative , cele mai vizitate , etc…. Concluzie : Un proiect web are sansa de a deveni un mijloc de promovare numai daca reuseste prin ideea generala  sa atraga multi vizitatori (multi inseamna peste 1000-2000 pe zi /unicali) !

Reclame

2 răspunsuri

  1. „…iar pe de alta parte site-uri – MII…” – ai uitat sa mentionezi ca sunt MII care au cate 20 vizitatori pe zi si care nu pot fi interesante advertiserilor. In Moldova, la moment, nu sunt mai mult de 50 (numar tras de urechi) site-uri pe care merita sa pui publicitate.
    Referitor la intrebarea din tema raspunsul meu este: Are sanse foarte mari! Sunt nevoie doar de 3 lucruri: idee, realizare si promovare buna. Iar daca sunt implinite aceste 3 conditii si ati atins cifra de 1000 vizitatori pe zi, eu voi face tot posibilul sa primiti bani din publicitatea pe site-urile voastre, daca ne vom intelege desigur 😉

  2. 🙂 interesant !
    Sunt desigur mii de site-uri cu 20 vizite , dar sunt o gramada cu 200 pe zi si tot nu-si gasesc cumparatori de reclama !

    CLICKITS.MD RULS……:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: