NIT.Degradare televizata !

Deja nu e un secret ca televiziunea privata „NIT” are legaturi strinse cu familia Voronin si cu „familia” comunista din RM . Am observat ca din ce in ce mai agresiva a devenit in raport cu opozitia , conducerea locala si in special cu primarul Chirtoaca si domnul Ghimpu , cu Romania si tot ce e legat de limba romana …..apropo : In perioada in care conducerea comunista inainta proiecte „ambitioase” defapt „aberante” in legatura cu schimbarea limbii de stat , NIT prezenta stirile astfel : „Buna Ziua , sunt ***** ***** si va prezint stirile NIT (curier) in limba „moldoveneaska” ! ” ; Pai toate aceste actiuni anti popor si anti nationale trebuie odata oprite ! Nu mai vorbesc de redarea NEobiectiva a stirilor , impuninduse parerea redactii si a „familiei” mai sus numite , de emisiunile in care niste timpiti de la „Moldova Suverana”in frunte cu Berlinski (un jurnalsit ratat care nu costa nici doi bani si alta cale nu a gasti de a se afirma decit sa sustina aberatii comuniste) .Se aduna si nu fac nimic decit sa”citeasca” idei comunsite , antipopuluste ! ,si sa acuze si sa comenteaze actiunele partidului liberal etc…. ! ; de „teatru” cu masti in care niste actori mediocri , concediati de pe la toate teatrele din RM , degradati , poate si bietivi , vorbind intr-o limba stricata – facind teatru despre opozitie , Chiroaca etc….toate tintele primare ,venerind partidul comunist in frunte cu voronin (am scris cu „v” mic intentionat!) etc……………

Deci toate aceste actiuni care s-au marit intensitatea in legatura cu apropierea alegerilor .Comunistii se tem de prabusirea „cumetrismului” creat !Constienti ca inca o data nu mai ajung la putere !

NIT este doar un instrument , niste oameni slabi – manipulati. NIT este un exemplu clasic al degradarii si a manipularii comunsite !

Eu ma intreb cu ce se ocupa CCA-ul ? De ce nu i-au ceva masuri ?

Reclame

9 răspunsuri

 1. Intr-un cuvint – P*ZDETZ…. (adaugati un „i”)
  Iaca pe asta inca nu am vazut… dar o sa fac credca o exceptie si voi urmari aceste stiri sa vad cum suna din gura acelui prezentator aceste expresii… poate ar putea face altceva mai bine cu gura aia decat sa prezinte asa stiri..

  La ce ora zici ca sunt stirile in limba lu voronin?

 2. era vorba de „perioada in care conducerea comunista inainta proiecte “ambitioase” defapt “aberante” in legatura cu schimbarea limbii de stat „…asta e apx prin 2002-2003 !

  Acum ei evita sa numeasca limba….”in limba de stat” !

 3. Intrebarea din coada era retorica, presupun.

 4. Apropo de actorii de la povesti. Unii sunt chiar actori de la teatre cunoscute in RM. Ei spun ca au ales acest lucru pentru a face un ban in plus. Altii au renuntat la „actorie” in acest gen (adica au regretat ca s-au „implicat”).

 5. CCA nu va intreprinde niciodata vreo actiune fata de nit. E ca si cum ar lua atitudine fata de ei insisi.

 6. Cind am scris acest articol inca credeam in CCA :)) acum imi dau seama ca CCA = Presidentie .

 7. deCI,EXATRAORDINAR!
  BAGAOASH PE FRAIERA DE LA NIT,O PITZIPOANKA PROASTA SI KA UN BISCUITE FARMAT IN LAPTE

 8. mass-media este considerata a patra putere in stat dupa cum scrie legea ! Daca mass-media este folosita in scopuri meschine politice atunci de cine sa credem în ţara asta!Comuniştii au folosit suficiente arme pentru a manipula populatie asta se mai ,,pune si spalare,, de creieri! Una din sursele folosite de manipulare in masă a populaţiei este mass-media!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: