Un nou gen de expozitii : Expoztii pe Internet !

http://www.WebExpo.Md este un nou gen de expozitii , premiera in Moldova !

Expozitiile pe internet au o sumedenie de avantaje , dintre care :

1. Economisirea timpului . (Deja nu trebuie sa iti pierzi citeva zile in pavilioane , si nu mai trebuie sa antrenezi personalul in aceste expozitii . Timp de o luna , site-ul va lucra pentru tine . La dorinta , puteti organiza ONLINE Consultatii , adica de la o anumita ora la alta pe Skype/ICQ/Y!Messenger un consultant va fi ONLINE pentru a raspunde la diferite intrebari date de potentialii clienti.)

2.Poti vizita orice expozitie GRATIS ! (Acum clientii tai vor vizita standul tau gratis . Nu este nevoie sa achiti nici o taxa ca sa vizitezi o exopozitie care te intereseaza , plus la aceasta intri de cite ori vrei , 24/24 si 7 zile pe saptamana.)

3. Poti pomova compania sau afacerea ta cu MINIMUM DE INVESTITII !

(Acum nu mai trebuie sa achitati taxe mari pentru inregistrare, preturi spatiu la m2 , nu aveti nevoie de amenajarea standului, consultanti in timpul expozitiilor, personal care sa distribuie flyere etc.  Este suficient de a semna un contract de participare si ve-ti dispune pina la 15 pagini cu informatie , fotografii si chiar VIDEO ce prezinta firma/marfa/serviciul dvs pentru 31 de zile de expozitie. Iar vizitatorii site-ului (care in urma campaniilor de publicitate si promovarii fiecarei expozitii vor fi in „cantitati” destul de mari ) neparat va accesa standul dvs virtual . Astfel potentialii vostri clienti vor „invada” standul , iar efectul este de 4 ori mai mare ! TOTUL cu minim de invesititie !  „CALITATE SI EFECT LA UN PRET PERFECT ! „)

4. Informatiile sunt disponibile la orice ora , oriunde ! 24/24 !

Site-ul „webexpo.md” care este un portal expozitional poate fi accesat de ORIUNDE ! Nu exista granite si mai mult : NU TREBUIE VIZA ca sa vizitati o expozitie de peste hotare ! ORICIND ! 24/24 si 7zile din 7zile „WEBEXPO.MD” este disponibil in reteaua de internet . Astfle investitorii sau partenerii dvs. vor vizita stadul dvs. fara deplasari , hoteluri etc…

Eu zic ca merita de incercat ! Cu o modesta taxa de inregistare , pariticpti o luna intreaga la o expozitie , pe 15 pagini de informatii , text , foto si chiar VIDEO ! e super ! parera mea !

Va indemn pe toti sa va inscrieti la prima expozitie care este dedicata Interioarelor si Mobilei !

Interior&Furniture 2008 numai pe WebExpo.md de pe 15 octombire pina pe 15 Noiembrie !

informatii extrase de pe site-ul : http://www.webexpo.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: