Statistica web in Moldova

Citeam ieri in blogosfera romaneasca cum ca majoritatea site-urilor importante din Romania au preferat sa plece de pe trafic.ro , trecand la SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet) . Logic ar fi sa avem si noi , in R.Moldova un SATI care sa monitorizeze traficul site-urilor (macar celor mai populare 100 site-uri) si sa publice aceste date o data pe luna . Si zic asta pentru ca in Moldova chiar nu exista un site de statistici corect si cat de cat aproape de realitate .

Top20 , e bun ca e in romana , e slab la capitolul contorizare , chiar foarte slab . (in cel mai bun caz ,din 1000 vizite unice , vede doar 600-700 , uneori din 1000 vizite unice poate vedea doar 100)
Super , plin de erori , siteul nu prea functioneaza , butonul nu apare mereu pe site , top-ul de pe site este valabil numai in prima pagina , in restul paginii e foarte confuz , sunt amestecate site-urile .
Ws-md , majoritatea site-urilor sunt straine (rusesti , ucrainesti) , contorizare slaba .

Practic am fi foarte „bucurosi” daca vom avea un trafic.ro sau un gtop.ro (se zvoneste ca se pregateste o lansare in RM ) sau un alt trafic mai bun , mai corect .

Deci pe cand cei din Romania (trilulilu si gsp.ro) fug de pe trafic.ro , noi asteptam un asa trafic-site.

Reclame

5 răspunsuri

  1. Super.md e mort deja de mulţi ani 🙂

  2. mde….deacord….dar multi inca prefera sa stea acolo , iar altii se ghideaza dupa el….plus la asta si reclama pe super.md se vinde inca…

  3. daca e realista atunci e mare realizare

  4. salutare ma ajuta si pe mine cineva ………. am nevoie sa cunosc care este cota de piata a unei intreprind „Numina”SRL cum as putea sa o aflu caci nu cred ca este afisat undeva, mersi mult ……

  5. Pai bine , neli … de unde tu ai luat ca pe blogul meu vei afla asta? macar sa zis care e ISDN-ul firmei , sau cu ce se ocupa… trebuie sa te adresezi la o companie de marketing , care va face un studiu de piata ca sa afle care e cota….

    si inca ceva , deobicei , cand o persoana cere un ajutor , lasa makar un e-mail , telefon , etc…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: