Fabrica de staruri . Despre Participanti

Pentru ca am observat ca multa lume cauta pe net aceste informatii si tot ajung la mine pe blog am decis sa duc muntele la mohamed 🙂

Deci mai jos aveti informatiile despre fiecare participant „Fabrica de Staruri” :
Adriana

Cochetă şi seducătoare, Adriana Voloşenco e fericită că de 8 ani cîntă în formaţia Drîmba iar colegii i-au devenit între timp, prieteni. Descoperă că îi place să călărească şi este de mai mulţi ani devotată calului Vampir cu care obişnuieşte să cutreiere pădurile.

Fetele ar avea un motiv serios de invidie pentru Adriana-manincă noaptea, iar kilogramele în plus nu se văd nici la lumina zilei.

Alexandru

Băiatul cu lipici Alexandru Manciu te cucereşte în secunde numărate. Artistismul lui a fost remarcat cu primele vocalize, la 4 ani. Perioada de glorie a lui Michael Jackson nu-l lasă indiferent pe micul artist – învaţă melodiile şi imită mişcările regelui pop întocmai. Are mai multe premii în palmares şi este laureat al concursurilor muzicale din Moldova şi Rusia.

Îşi petrece timpul liber cu prietenii jucînd fie bowlling, biliard sau fotbal. N-ar lipsi pentru nimic în lume de la o petrecere pe ritmuri latino sau salsa.

Regretă că nu are maşină, fiindcă îi place să conducă pe timp de ploaie.

Alina

Se visa cîntăreaţă încă din curtea casei unde împreună cu verişoarele improvizau jocul “Telebingo”. În versiunea de la Cahul, Alina era vedeta invitată în platou. În curte se auzea doar vocea ei.

Mai tîrziu tot verişoara îi sugerează să înveţe muzica. Astfel, Alina ajunge la Colegiul Industrial Pedagogic unde studiază industria muzicală, în anul 3.

Asul din mîneca Alinei este zîmbetul cu care dezarmează cît ai clipi. Iar dacă intraţi în camera ei veţi găsi colecţii de genţi, bijuterii şi haine.

Anna

Pe scenă se simte ca peştele în apă. Extravaganta şi nonconformista Anna Grebenciukova are un dosar impresionant de premii şi concursuri la care a participat. Este prima fată din Moldova şi Romania care cînta la fagot.

In timpul liber ii place sa picteze, foto, DJ, canto, pe scena poate sa faca tot ce doreste, ii place sa se imbrace extravagant, isi realizeaza ideile, ii place sa se intilneasca cu prietenii, si sa faca fel de fel de nebunii, merge la ciuperci, sa se fotografieze in diferite locuri ale orasului, gatitul, filme, jocuri, city – guest, ii plac foarte mult balonasele de spuma.

Andrei

Spune că s-a născut cu muzica în sînge. Însă mai binişor a început să cînte pe la 5-6 ani. Andrei a învăţat la liceul Ciprian Porumbescu. La şcoală se ţinea mereu de şotii pînă cînd într-o zi a primit 3 mustrări aspre. I-a trecut pofta de glume, nu şi de muzică. A studiat ţambalul, iar la conservator face compoziţie şi trăieşte în lumea lui de note şi armonii muzicale.

Îl emoţionează orice melodie şi orice melodie o cîntă cu emoţie.

Dibo

Maestru în sport, Dumitru vrea să devină neapărat maestru în muzică. Este stîngaci, dar asta nu-l împiedică să cînte la pian sau să ducă lucrurile începute la bun sfîrşit. 12 ani de handbal si titlul de campion european au făcut din băiatul sensibil DiBo – un tînăr ambiţios care ştie ce vrea.

Cu 4 paşapoarte consumate în călătorii prin Europa, Dumitru nu vrea altceva decît să facă muzică şi versuri.

Tînărul campion trăieşte separat de părinţi deşi îi iubeşte foarte mult. De 2 ani nu are o relaţie stabilă.


Dima

Dansator profesionist şi mare amator al sporturilor, Dumitru Gheorghiţă a fost timp de 2 ani în trupa Show Balet Teodor. Hiperactivitatea i-a adus şi necazuri: la vîrsta de 19 ani bate recordul la fracturi – 14 la număr.

O perioadă a colecţionat monede, acum simpaticul Dumitru colecţionează fete. Frumuseţea feminină îl lasă fără replică, însă studentul facultăţii de canto şi jazz are un cuvînt de spus în muzică… care-l scoate din încurcătură în situaţiile de pană.

Mare amator al cluburilor de noapte.

Elena

Vrea să demonstreze lumii întregi că o femeie poate dirija o orchestră simfonică, de aceea visul cel mare al Elenei e să ajungă pe scena de la “La Scala”. Deocamdată merge la lecţii şi la meciurile de fotbal ale echipelor Dacia şi Zimbru. E o microbistă înrăită.

De la 3 ani Elena cînta în maxi-taxi. De atunci nu-şi imaginează să înceapă ziua fără muzică sau fără o ceaşca de cafea. Actriţa Merlin Monroe a reuşit să se înscrie printre personajele demne de admiraţia ei.

Citeşte în special din literatura clasică rusă. Dacă n-ar fi muzica s-ar lansa în politică, altă pasiune de care Elena vorbeşte cu acelaşi entuziasm.

Milena

Primul lucru pe care il remarci la Elena este calmul, caldura, chipul ei luminos. Nu i-ar lua mult timp să facă profilul psihologic al unei persoane fiindcă îi place să studieze limbajul trupului şi să-şi dezvolte spirtul analitic prin meditaţii şi lecturi de psihologie.

Dacă o laşi singură cu un aparat de fotografiat va surprinde lumea care o înconjoară pînă la cele mai mici detalii. Lucrurile neordinare îi captează atenţia. Graţie spiritului organizatoric şi optimismului incurabil Elenei îi place să mobilizeze oamenii la tot felul de acţiuni creative.

Piesa „Je t’aime” a Larei Fabian îi atinge cele mai sensibile note ale sufletului şi este aproape de felul ei de a fi. Cîntă la vioară de la 13 ani. Nu suportă manelele şi R&B-ul.

Fatima

Energică, plină de viaţă şi culoare, Fatima spune că patria ei este Moldova. Îi plac plăcintele cu brînză, cunoaşte tradiţiile şi cîntă muzică populară moldovenească.
Mama e din Drochia, iar tatăl Mamadu e în Africa. Cîntă în portugheză şi spaniolă şi dansează pe ritmuri africane.

Fatima îşi aminteşte cu mîndrie cum a cîştigat titlul de Miss a liceului din Kentucky, SUA, cu piesa Shakirei “La Tortura”. “Tortura” a fost apreciată cu locul I, iar tînăra absolventă se întoarce acasă şi intră la facultatea de ştiinţe politice.

Este persoana care ar sacrifica totul pentru fericire, de aceea piesa care o emoţionează cel mai mult este “My All” de Mariah Carey.

Gloria

Prietenii ii spun simplu in engleza – Glow. Solista trupei rock “Postsciptum”, Gloria a hotarit sa-si incerce norocul si in calitate de prezentatoare TV la dedicatii muzicale.

Pasionata de arta si mare amatoare de animale, alege ca meserie de perspectiva Design-ul Interior. In paralel studiaza canto la scoala nr.3. Gloriei ii plac percutia si chitara dar nu indrazneste sa cinte la nici unul din aceste instrumente.

Este usor de sensibilizat – un film cu sfirsit tragic, gen Titanic sau un catel flamind in strada – o fac sa plinga. Din copilarie viseaza sa construiasca un adapost pentru animalele fara stapin.

Nicon

Perfecţionist de fire, Nicu ţine mult la fericirea persoanelor dragi. Atunci cînd îi vine muza pentru un vers sau o altă pagină din jurnalul său, se retrage la casa bătrînească a buneilor. Restul timpului, atacantul echipei de fotbal a comunei Grătieşti exersează pe teren sau face canto la şcoala Poleakov.

2 ani a lucrat model, însă Academia de Arte şi lecţiile de canto îl solicită uneori peste program, aşa încît a renunţat să defileze. În schimb apare în cîteva spoturi publicitare.

Cel mai recent succes al lui Nicu este locul I la campionatul de dans modern 2008, categoria debut hip-hop.

Roman

Într-atît de mult i-a plăcut muzica încît a distrus un pian cu colegii de canto, în clasa a 9-a. După incidentul cu pricina, Roman a fost exmatriculat. Povestea cu ghinion nu-l descurajează, iar Roma descoperă instrumentul preferat – chitara.

În plan personal, tînărul muzician, sparge tiparele la 12 ani cu prima experienţă sexuală la care participă 3 fete. De atunci, prietenii îi spun Kasanova.

Kasanova scrie poezii, iar preferinţele muzicale au rămas la începutul anilor 90, la Take That.

Sergiu

Îşi aminteşte cu emoţie cum la vîrsta de 2 ani încearcă să descifreze “Sonata lunii” la pianul mamei. Mai tîrziu, Marcel Pavel i-a cîştigat admiraţia pentru octavele din diapazonul său.

Sergiu este persona care nu ratează şansa, astfel participă la preselecţia pentru POPStar, Bucureşti, dar nu este ales. Mai mult noroc are la Fabrica de Staruri, iar soţia Alina este cea care îi ţine pumnii şi îi masează mîinile cu cremă, ocupaţie care îl ajută pe Sergiu să-şi adune gîndurile.

Găteşte doar cînd are chef şi plăcere, la fel pentru plăcere şi adrenalină ar sări cu paraşuta.

Stela

O zi în compania Stelei n-are cum să plictisească pe nimeni. Dacă nu mergeţi la bowling atunci neapărat la o partidă de tenis de masă şi veţi rîde din toată inima pentru că Stelei îi place să spună bancuri. Plus la toate aveţi şansa unică să exersaţi engleza – o cunoaşte la perfecţie, cum zice ea “cu accent american”.

Eleva liceului “Byron High School” din Illinois, SUA a frînt inimile multor băieţi americani. A fost în echipa şcolii la bowlling. Dacă alte fete la 14 ani colecţionau păpuşi, Stela aduna în camera ei postere cu Linkin Park. Are o colecţie impresionantă de cd-uri, cărţi, dvd-uri.

Coşmarul copilăriei – 2 cai alergindu-i în întîmpinare. De atunci aceste animale nu sunt pe lista ei de “prieteni”.

Valeria

Povestea ei este demna de un scenariu pentru telenovela. Nascuta la Bender, crescuta de cea mai buna prietena a ei – bunica, Valeria vine la Chisinau sa invete de constructor. Este lider in gaska la jocul de narde. Convinsa de un prieten ca fumusetea ei naturala este cea mai tare arma, renunta la machiaj.

In clasa a doua a iesit pentru prima data in scena sa cinte o melodie despre mama, dar a izbucnit in lacrimi si n-a mai putut continua. Are doua piese, creatie proprie – “Zvezda” si un duet cu iubitul ei, Ivan – “Ya ne mogu bez tebya”. Ii place sa scrie poezii si cintece.

Crede ca cea mai mare performanta in viata ei este participarea la concursul “Slaveanskaya zvezda 2007” la care se bucura de premiul special al juriului “Nadejda Festivalea”.

Vasile

Vasile e asemeni unui copil de 3 ani – nu stă în loc şi vrea să ştie totul. Exact ca eroii filmelor preferate – Rush Hour şi Terminator. Dacă ar fi să fie alarma unei maşini, s-ar descurca de minune pentru că îi place să şuiere.

Pasionat de sport, fotografie şi bineînţeles muzică Vasile şi-a creat blog-ul său pe Internet.
În lumea lui virtuală îi găsiţi verisorii, emisiunile cu participarea lui şi petrecerile la care a cîntat.

În Romania ia locul II la concursul muzical “Ploaia de stele 2004”.

Victor

Visul de a deveni celebru îl urmăreşte de mic copil ca o fantomă. A vrut să devină autor de cărţi pentru copii cînd avea 7 ani. Acum însă nu citeşte nimic în afară de reviste. Are şi o colecţie de reviste auto care i-au umplut dulapul. Mania pentru maşini se materializează într-o colecţie de aproape 300 de modele auto în miniatură, de la cele mai banale pînă la exemplare extrem de rare.

În aspiraţia de a deveni star, tînărul baterist nu ţine cont că locuieşte la bloc şi îşi ia un set de tobe pe care le ţine în apartament spre disperarea vecinilor. Următorul pas în carieră este întemeierea unei formaţii rock.

Victor nu suportă naivitatea şi crede că succesul depinde în măsură directă de efortul depus!

Ţin sa precizez sursa acestor informatii , deci informatiile au fost preluat folosind tehnolgia „copy+paste” de pe site-ul oficial al uzinei de vedete (fabrica.prime.md) ;

18 răspunsuri

 1. eder56yju6rtrrf

 2. @ilona : deacord ! si mie imi place de ea !

 3. De ce la-ti dat afara pa SErgiu ,,,e un patan coool !!!! Daca nu-l intoarceti sunteti Gvniuci!!!1

 4. L-am data fara si o sa-i dam pe toti ! Pentru ca fanii lor nu pot sa se exprime coerent.

 5. cind am auzit prima data de aceasta emisiune am ramas sokata…in Moldova se realizeaza un asa program?????????
  sunt toti super…imi place tare de Sandu,deoarece toate fetele il plak pe el…e tare misto Dibo si Dima…..
  din fete Fatima si Ana,Gloria……despre Elena e tare inkrezuta in sine si am impresia ka se foloseste de fiekare k sasi atinga skopul……….lasal in pace pe DIBO!!!!
  sunteti kool!!!!!!!!!

 6. vasile e un baiat foarte draguts insa merge pe linia de aur… el e foarte super in sa nu prea e luat in seama de cei din jur..ceia ce ma pune kam la dubii…

 7. Dima e cool dar nu si in ultimul loc sexy!!!!!!!!!!!!!! el e baiatul visurilor mele!!! dar daka le vom adresa intrebari,vom primi de la ei raspunsuri?

 8. @ Margo . Deci cei din casa nu au acces la internet si nu pot vedea ce intrebari le dai , dar daca totusi vrei tare sa-i intrebi ceva , scrie aici si eu le voi transmite personal . e bine asa ? 😉

 9. dibo nu e frumos sa te certi cu fetele.barbati adevarati nu fac
  acest gest

 10. vasile de ce juriu nu spune si de tine?

 11. Alexandru de ce tu esti atit indiferent.?

 12. sigur. mersi mult… atunci intrebarile le voi adresa mai tirziu…

 13. Dyma e cel mai bun!Kred ka merita admiratia tuturor!

 14. Adriana e cea mai super… de formatia Drimba stiu, ei ne cinta noua la toate petrecerile pe care le avem… ea e super…

 15. Stela esti cea mai tare super tine-o tot asa

 16. […] ca nu e o stire noua, si nici nu suntem primii care vorbesc despre ea. Si totusi vom spune cate ceva despre ei. Am vazut doar o bucata din toata […]

 17. Alexandru,Dima si Vasile sunt nemaipomeniti….fruntea sus si multa bafta!!!!!!!!!!!!

 18. […] Moldova Fabrica de Staruri a adunat parca vreo 2 mii de doritori, dar numai 18 din ei au fost selectati pentru a munci la fabrica.Inregistrarile video ale  Fabricii de Staruri din Moldova pot fi vizionate […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: