Apara-l pe Vieru macar acum !

Este stiut faptul ca Grigoe Vieru a fost de multe ori „lovit” de presa , de conducere , de dusmani , de ruşi !

Acum , dupa moarte lui , am dat in blogosfera moldoveneasca de un blog (daca se poate asa de zis) , nustiu cine il scire , dar mi-a tras atentia un articol care scria ca Vieru este „necunoscut” in lume si in Moldova . Ca Voronin a organizat transmisia in direct a ceremoniei funerara doar ca sa arate ca Vieru e un poet „moldovenesc” nu român . Oare de asta s-au adunat peste 100.000 de oameni ca sa-l petreaca in ultimul drum?Oare de asta au scris toate ziarele , toate blog-urile , toate televiziunile au difuzat emisiuni despre el . De asta are ordinul republicii? De asta a fost numit „Poet al poporului” ? De asta a fost tradus in zeci de limbi? De asta chiar intelectualii rusi il elogiaza ?

Se mai scrie ca Poetul e un xenofob care a scris impotriva minoritatilor nationale … SA-MI ARATE MACAR O POEZIE UNDE EL SCRIE IMPOTRIVA CARORVA MINORITATI !

Parazitii care traiesc in Moldova , nu ne recunosc , nu ne vorbesc limba , nu ne respecta , au ajuns sa ne spuna cine e Vieru ?

Daca vrea-i sa-l aperi pe G.Vieru , scrie un comentariu pe acel blog ! Spune-le adevarul ! Fii curajos , cum a fost si G.Vieru !

adresa : http://sluhoff.net/voronin-revnuet-vieru.html

Reclame

10 răspunsuri

 1. Am observat ca s-a comentat si va multumesc ca nu sunte-ti indiferenti !

 2. Uite na ca eu comentez la tine, una ca nu stiu limba rusa si alta jegurile care scriu asa ceva nu merita atentie . E vreun infect . Pacat .

 3. Multam si de asta 🙂

 4. Salut ! am observat că ai scris comentarii pe acel site plin de bîrfe , dar uite că prin acest articol le faci mai bine lor , înţelegi că lor lii într-un loc ce comentarii vor fi scrise .. principalu să fie scrise cît mai multe , şi site-ul să fie cît mai popular , mai scandalos şi să aibă mai mult trafic . Uite ca să luptăm cu ei mai eficient nu e nevoie să le facem mai mare publicitate , ci să nu îi luăm în seamă , şi să nu intrăm pe acest site , şi să-i sfătuim pe toţi cunoscuţii şi prietenii să dacă acelaşi lucru , eu m-am gîndită să trimitem (noi bloggerii ) mai multe scrisori blogosferei să îl şteargă de pe pagina s-a , poate chiar facem şi o petiţie . Deci nu te sfătui să mai intri pe acest „site” plin de bîrfe …cu nişte porci în loc de admini 😉 CURAJ!

 5. @ Raduc92 : Sunt deacord cu tine , am vrut sa le mai scriu , sa le raspund , dar m-am oprit ; defapt nici nu ai ce vb cu ei , ca sunt zombati .
  Trafic se obtine si prin alte metode , dar din moment ce ataca valori nationale pe un blog , ma ataca si pe mine . si pur si simplu nu pot sta cu miinile-n sân.

  Ok. daca e de semna vre-o petitie , ma contactezi !

 6. „pur si simplu nu pot sta cu miinile-n sân. ” – ştii , Lucian Blaga spunea ” Vorbind, chiar contradictoriu cu persoane de un nivel spiritual inferior , îţi pui în primejdie propriul tău nivel ” 😉

 7. Deacord. Aici e putin alta situatie ….

 8. daca intelectul unora e la nivelul broastei ce poti spune?

 9. cum ar fi sa-l aperi pe un sacru? GRIGORE VIERU PRIN TOT CE-A SCRIS ESTE MAI PRESUS DE TOATE BILBIELELE CELOR CARE SE CRED MARI.EU CRED CA NOI AM AVUT UN POET GENIAL DAR N-AM STIUT SA-L APRECIEM PE MERIT

 10. cel mai bine ai scoate linkul de mai sus, nu de alta dar publicitatea negativa tot publicitate este.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: