Tube.md – si „You”-ul unde e ?

Un nou proiect web in Moldova , reclamat din plin . Sincer sa fiu nu prea imi place cum arata , designul si etc…

Sa fiu mai explicit : e un site de video-shring , vine sa se bata cu play si clip…nustiu in cit de real , pe play designul e mai reusit si clipuri -mii ; unicul minus (unul f.mare) este serverele slabe (adica insuficiente) care fac ca site-ul sa functioneze prost . Daca la capitolul servere , tube , va sta bine atunci are felicitarile mele 🙂

Am observat anunturi pe stilpurile din capitala , banner pe rabota.md , pe torrentsmd.com , pe mail.md , pe makler.md (poate mai sunt , doar aici am observat) deci se vede bine ca e un proiect in care se investeste si e logic , pentru ca odata ce ai un site care nu e o noutate pe piata , trebuie promovat intens .

Conform trafic.ro , tube.md are apx. 2500 vizite pe zi – ceea ce  SUPER pentru un site din MD . Se pare ca publicitatea a prins bine , acum problema e doar mentinearea audientii . Care va fi greu. Un sfat pentru ei : ar fi bine daca din start se va organiza un concurs cu premii bune , (printre care ar fi bine si ceva tricouri cu tube.md – astfel ce super ar fi sa umble un cistigator prin Chisinau cu tricou cu logo-ul site-ului – va fi un panou publicitar mobil ) ar trebuie sa se dea impresie de site solid , o comunitate serioasa . Si inca o data despre desing : ar prinde mai bine ceva mai deschis (play.md e negru , voi tot ) ceva de genul youtube , daca tot le-ati preluat o parte din nume….

Ceea ce imi place e ca e in Romana ! mi se asociaza cu clip.md nustiu de ce…

Voi ce crede-ti despre proiect ?

Reclame

11 răspunsuri

 1. aster, 2500 de zi nu e super, atâta publicitate şi doar atât?

 2. Nustiu ce te astepti tu de la un banner pe care scrie doar „Tube.md” , si asta nu demult de la lansare si oricum majoritatea site-urilor din md ce au deja cel putin un an , nu au asa statistica .
  Ei bine , nu e SUPER , dar e destul de bine.

 3. ¨Un nou proiect web in Moldova , reclamat din plin .¨
  RECLAMÁ, reclám, vb. I. Tranz. 1. A cere, a pretinde ceva (în baza unui drept); a revendica. ♦ Intranz. (Înv.) A protesta. ♦ Fig. A face necesar, a necesita, a cere, a impune. 2. A face o reclamaţie contra cuiva, a se plânge împotriva cuiva; a pârî. ♦ A formula pretenţii în faţa unui organ de jurisdicţie. [Var.: (pop.) lăcrămá vb. I] – Din fr. réclamer.

 4. ok nata ,pentru exces de hitrie :

  http://www.google.md/search?hl=mo&q=reclama&btnG=C%C4%83utare+%C3%AEn+Google
  –––––––––––––––––
  RECLÁMĂ, reclame, s.f. 1. Activitate (comercială) prin care se urmăreşte, pe calea publicităţii (prin tipărituri, radio, televiziune, cinematograf etc.), suscitarea, câştigarea interesului public asupra anumitor mărfuri, a unor cărţi, a unui spectacol, a folosirii unor servicii etc. ♦ Răspândire de informaţii elogioase (despre cineva sau ceva), cu scopul de a-i crea renume sau popularitate. 2. Articol (dintr-o publicaţie), afiş, placardă, panou, prospect etc. prin care se face reclamă (1). – Din fr. réclame, germ. Reklame.
  ––––––––––––––––––––––––
  RECLÁM//Ă ~e f. 1) Publicitate realizată pe diverse căi (anunţuri, în publicaţii, la radio, televiziune etc.) în scopul de a suscita interesul publicului faţă de ceva. 2) Mijloc (articol dintr-o publicaţie, afiş, prospect, placardă, panou etc.) cu ajutorul căruia se face această publicitate. 3) Prezentare elogioasă şi exagerată a meritelor unei persoane cu scopul de a-i crea popularitate. [G.-D. reclamei] /<fr. réclame, germ. Reklame

  PS : Din aceeasi sursa…

 5. La mine nici nu se incarca tube.md. Cred ca nu ma tine teava (adica tubul).

 6. am vizitat acest site, inainte ca sa dau de blogul tau. mie mi-a placut si designul si ceea ce am gasit! am cautat un cintec, s- incarcat destul de repede.

 7. @Ludmilag : Ma bucur ca tsi-a placut ! Asta e bine ca oamenii gasesc ceea ce cauta pe acel site.

 8. […] +8186 (publicitate pe multe site-uri , vezi aici […]

 9. Pentru cam €122 cat a costat scriptu’, e bine.

 10. […] – Primul banner , primele reclame . Posted on februarie 2, 2009 de rezolution Dupa cum am mai scris pe acest blog , tube.md , a invesit destul de mult intr-un site ce nu are nimic nou pentru moldnet  […]

 11. […] Posted februarie 3, 2009 Filed under: Ceva, eu | De ceva timp incoace s-a lansat Tube.md. Un site de tipul Play.md sau Clip.md. Ceea ce e intr-adevar impresionant este cantitatea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: