Oare ne sperie site-ul alegeri.md ?

Va spun din start ca nu sunt expert in domeniul calcularii mandatelor , dar dupa calculele mele , un mandat este egal cu 0.839 ; Astfel Partidul Comunist din Moldova are 49.96% impartit la  0.839 este egal cu 59,54 ; Ok.  las’ sa fie 60 de mandate , dar nu 61 cum scrie acolo .

Este foarte important pentru ca cu 61 de mandate comunistii reusesc sa aleaga presedintele si sa convoace premierul , ce este egal cu inca 4 ani de minciuni si furturi .

Vreau sa va rog sa intelegeti ca scopul primordial al nostru este sa avem alegeri anticipate ! De cat sa intre statul in inca 4 ani de saracie , mai bine facem alegeri anticipate (unde sper sa nu participe partidele ce nu au obtinut locuri in parlament) si astfel sa vina SCHIMBAREA la conducere si sa se apuce cat mai rapid de scoaterea tarii din groapa.

Inca ceva : Astazi , ora 18.00 , in scuarul catedralii se va organiza o comemorare a creierului alegatorului din Moldova. Vino si tu !

PS : Vreau sa remarc ca rezultatele miroase a fi falsificate . Asta am auzito azi de la multe persoane .

PS 2 : Am observat pe alegeri.md mentiunea „Datele din coloana “mandate” nu sînt oficiale; ele sînt calculate conform formulei D’Hondt în baza rezultatelor furnizate de CEC.” ceea ce bucura intr-o oarecare masura … ))

Reclame

Un răspuns

  1. da, dar cele 15,8 % de la partidele celelalte, care nu au trecut pragul se împart proporţional pcrm-ului, pl-ului, pldm-ului şi amn-ului, astfel că pot acumula atîtea mandate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: